Dagens TravBet          Dagens TravBet letar upp intressandta spelförslag på trav med platsodds hos Unibet fokus på Solvalla och V75-omgångarna            

- Högklassiga travspel med V/P-odds hos Unibet och Leo Vegas.

 

Dagens TravBet analyserar och levererar intressanta travodds.

Fokus och inrikting på Solvalla och V75-banorna.  

Xpress-Onsdag Åby/Solvalla...

Med ett formhöjande lopp i kroppen och med Örjan Kihlström tillbaka efter skada är det inget snack, 9 Dom Perignon är spik of the week i V86-6...spets och slut säger 1 Dice Man i V86-2... båda bankas av Dagens TravBet på Joker Tilsammans.

 

V86 Åby-Solvalla 18 april Joker tillsammans:

10 andelar  220 kr / andel

System: 2 220 kr

 

Mot Solvalla...

Vässade drag spelas på Jägersros V75...

Dagens TravBet vänder på steken till lördagens V75 Jackpot med biljett till Olympiatravet och Derby Trial...

Dagens TravBet vänder på steken till lördagens V75 Jackpot  på Jägersro med biljett till Olympiatravet och Derby Trial...

Vi spikar två på V75 Joker tillsammans, men inte megalampan 2 Harran Boko (71%) i Derby Trial V75-1 - där plockar vi med ett par garderingsstreck - och rankar upp 8 Calle Crown som förste motbud. Singelstrecken sitter på Frankrike-vässade 6 Day Or Night In (30%) med lopp i kroppen på hemmaplan, visst fick han det serverat sist - men som han gjorde det och det var loppet som behövdes innanför västen för att imorgon knipa nästa final-biljett till Olympiatravet i Guld (V75-3)... Den andra singeln har vi jobbat fram efter positiva tongångar från Petri Puro - vi går emot segerstaplaren 1 Olle Rols (45%) i Silver (V75-6) och bankar 2 Master Crowe (13%!) - vi har feeling att han visar sitt rätta jag imorgon  - och vinner!

Det finns flera roliga drag under 5% som lurar i vassen imorgon;

5 Neelix (V75-1) - har  haft svårt att sköta sig i lopp, men har ruggig kapacitet om felfri.

10 Friend Of Nature (V75-5) - kastrerad under uppehållet (fel i programmet numera valack) och det har visat sig stort plus i träning säger tränare Ludde Kolgjini. Johnny Takter upp och med rätt lopp så kan det smälla till.

7 Staro Costashorta (V75-7) - inte för att bara prata kulor, men även här kastrerad och ett lopp i kroppen efteråt. Tränar och uppträder mycket förbättrat enligt Peter Untersteiner - passupp!

11 Earn n'Burn (V75-7) - gått bra i nya regin - helt bortglömd denna gång - stall och kusk i form Björn Goop/ Carl-Johan Jepson - Bra Platsspel!

 

V75 Jägersro 14 april Joker tillsammans:

20 andelar 233 kr/ andel

System: 4656 kr

Krav:

 

mot Jägersro....

 

se även Vinnare- & Platsspel med fasta odds från Unibet...

 

Högklassiga V75-finaler på Solvalla...

Dagens TravBet på plats på Solvalla

Solvalla - V75-finaler - Olympiatravets deltävling 2 tillika Guldfinal - Jackpot 54 miljoner...

Dagens TravBet klagar inte på sporten denna dag - knäckfrågan är bara ifall favoriterna vinner och att utdelningen blir blygsam - oavsett så måste man vara rätt ute - det är nyckeln idag... vi spikar efter stor Jackpot-vånda störste favoriten 4 Sir Q.C. i Klass I-finalen (V75-4) - inte för att motstånd saknas, men för att vi verkligen tycker att han funnit en ny dimension efter att ha blivt stabilare - vi går på feeling... OBS! Den som garderar - glöm inte 7 Gute Band (3%).

Låset sätter vi i inledande Sto-Eliten (V75-1) - 1 Indoor Voices och 3 In Toto Sund ska vara klassen bättre i det här fältet.

De roliga motbuden och luringarna då?

I Diamantsto-finalen(V75-2) hittar vi flera roliga ospelade bud - det kan bli mycket galopper i detta lopp och om denna trio går felfritt så är de med på spelplanen; 12 Iris Palema (under 2%), 11 Tahays Blue Amber (4%) samt 9 Raise Broline (även där under 2%).

I Guld (V75-3)klappar hjärtat lite extra för 9 Shadow Woodland (under 5%!) - fel läge nu då han ej kan nyttja sin startsnabbhet, men har ett lopp innanför västen, stallform och denna Guldfinal är faktiskt inte det vassaste loppet i omgången - med rätt resa ...

I Silverfinalen (V75-5) - det mest högklassiga loppet i omgången där allt fokus läggs på Utgångshästarna 1 Generaal Bianco och 12 Global Satisfaction - så är flera helt bortglömda streckmässigt den vi vill nämna är 3 Linus Boy (3%) fick ett för tufft lopp senast efter en paus med förkylning -  om han laddas kan han sitta i ledningen.

I lägsta klassen (V75-6) blev vi grymt imponerad av 12 Aventador S.F. - är under stark uteckling och en riktigt bra avslutare - sämsta läget sätter ned chanserna men endast streckad till 3% är spelvärt...

 

V75-finaler Solvalla 7 april Joker tillsammans:

20 andelar 255 kr/ andel

System 5096 kr

 

mot Solvalla...

 

 

Se även Vinnare & Platsspel med fasta odds från Unibet!

 

Ingen Kihlström till V86-tävlingarna...

Dagens TravBet besöker hemmabanan Solvalla.

Toppkusken Örjan Kihlström har ryggproblem och tvingas tacka nej till kvällens V86- tävlingar. Han hoppas kunna delta på lördag när V75-finalerna med deltävling två i Olympiatravet skall avgöras på Solvalla. Kvällens tävlingar på V86 saxas mellan Åby och Solvalla. Hög klass i många lopp där vi synat omgången ordentligt och bjuder på bra tips.

V86 Åby-Solvalla Jokersystemet Tillsammans

10 andelar á 276 kr

Mot Solvalla...

V75 Spring Race final på Romme...

Dagens TravBet  har hittat riktiga fynd inför V75 Spring Race finalen på Romme idag med Multi-jackpot...

Dagens TravBet har hittat riktiga fynd inför dagens V75 Spring Race final på Romme 1 april Påskdagen - och det är INGET aprilskämt... Om det blir stor Multi-Jackpot-utdelning låter vi vara osagt, men har vi nosat rätt på rankingen denna gång så kan det bli en skaplig utdelning på 7 rätt idag.

OBS! Notera kuskändringar på Örjan Kihlströms styrningar, som har strukit sig även idag efter att ha fått känningar i ryggen inför Långfredagens trav på Färjestad... hoppas han snart blir bättre och kan hoppa upp i sulkyn igen...

Vi inleder Joker tillsammans med ett lås (V75-1) på stor-favoriten 6 Månprinsen A.M. tillsammans med intressante norske borken 9 Smedheim Solan som nånär besegrade nämnde Månprins i debuten i nya regin hos Jan-Olov Persson senast. 70% mot 10% är för stor differens - Upp till kamp i DubbelCup-finalen säger vi... ..

Spiken hamrar vi in i Guld (V75-3) - vi ger oss inte om 5 Zenit Brick - nu med Björn Goop i sulkyn igen vilket har gett bra resultat tidigare. Vi tror att han tar en direktplats till finalen i Olympiatravet idag.

Sedan har vi flera roliga utgångar - samtliga spelade mellan 10-16% i dagsläget:

I lägsta klassen (V75-2) har vi feeling för 4 Djorkaeff Sisu (13%), som efter en safety-start kommer att vara svår att stå emot över upploppet.

I Sto-loppet (V75-4) med dubbla volter är det två som sticker ut - favoriten 11 Well Done la Marc - som har svårt med voltstart och är 4 gånger mer spelad än vår andrehäst och idé i loppet 8 Ile Saint Louis (16%) - vi tror det är dags att hon får sätta nosen först denna gång. Viktigt dock om hon kan gå barfota, vilket är ett klart plus.

Slutligen i avslutande Brons (V75-7)- så verkar många spelare efter senaste galopperna rata Nurmos-tränade  3 Jaques Noir (10%) - bra spår denna gång och vi tror att Erik Adielsson får iväg honom felfritt denna gång - då är det hästen att slå...

Den sistnämnde är även vårt drag på både Vinnare- och platsspel idag hos Unibet.

Sedan har vi som alltid hittat flera kantbollar att krydda systemet med - spelade till endast 1-5  procent.

 

V75 Spring Race Final Romme 1 april Joker tillsammans:

20 andelar 241 kr / andel

System 4808 kr 20 andelar 241 kr/ andel Joker tillsammans med Dagens TravBet

System:  4808 kr

 

 

Mot Romme...

 

fortsatt Glad Påsk!...

Spring Race Långfredag Färjestad 30 mars...

V75 Spring Race fortsätter på Långfredagen på Färjestad...

OBS! Start 15:00

Dagens TravBet har vänt och vridit på omgången med två klara men sårbara favoriter - vi slår in spiken till 17% i Copiads Silverpokal för 4-åriga - tränare Reijo Liljendahl har haft islossning senaste tiden (7 segrar i de 14 senaste starterna för stallet!) selar ut en häst på V75 denna dag och vi har bra feeling - och singlar 5 Xanthis Coktail (V75-5).

Låset hittar vi även denna gång i inledande långloppet LångfredagsStayern (V75-1) - positiva tongångar från Jr Untersteiner om 5 Dizzy River - barfota och helstängt och trivs över längre distanser numera även knapp favoit i loppet - sedan vill vi inte lämna klasshästen Goops 9 Mister J.P. utanför - om han hittat tillbaka till sina glansdagar. Han var för laddad i årsdebuten så den är bara att glömma.

Pär Hedbergs fina furia 6 Southwind Feji får nu möta kulltoppar i fina loppet för 5-åriga ston - och 70% känns lite orättvist mycket även för detta segerstaplande sto. Vi glömmer inte hur Walmanns stjärna 7 Caddie Lisieux skötter årsdebuten i fjol - hon går inte att räkna bort trots årsdebut - 4%!.. sedan har vi Redéns 3 Double Exposure som även hon gör årsdebut - stallet har lite diffus form, men går ej att räkna bort. Sedan har vi fyllt på med ytterligare tre roliga outsiderbud...

I Diamantstoets Spårtrappa (V75-6) tror vi mycket på knappa favoriten 14 Mellby Euphoria, men rankar även upp ett stallskrik från untersteiner Jr 10 Zolicia (8%) - lopp i kroppen troligen barfota runt om och Jänkarvagn första gången... Men vi garderar ändå då det finns flera intressanta i loppet.

Huvudloppet för dagen är ändå avslutande Prins Carl Philips Jubileumspokal för 5-åriga h/v. (V75-7) Visst ska Untersteiners 1 Justice Ås vara favorit - om han lyckas försvara sin favoritposition och leder loppet runt om, men det finns flera klasshästar som lurar i vassen. Diffus form och flera årsdebutanter - intressant!

 

V75 Färjestad Långfredag 30 mars Joker tillsammans:

20 andelar  209 kr/ andel

V75 Färjestad Långfredagen 30 mars  System 4176 kr

System: 4176 kr

 

mot Färjestad...

 

se även  Vinnare- & Platsspel

 

 

Sedan står vi över V75 på Klosterskogen och lägger fullt fokus på påskdagens Spring Race-final med V75 Romme - ordinarie V75-klasser spetsat med extra påsk-jackpot!

Spelförslag fre/lördag....

 

Glad Påsk!

Spring Race Skärtorsdag Gävle 29 mars...

Spring Race och Påsken är här - och Dagens TravBet har laddat för en skön Skärtorsdag på Gävle med några fina bud i omgången. OBS! Start 19:30

Vi spikar årsdebuterande  3 Dibaba i Påskägget för 4-åriga ston (V75-3), efter att ha vänt fram och tillbaka på motbuden - det är en eller alla - vi singlar! Sedan dubblar vi i första inledande Påskstayern (V75-1) - 7 Volocity de Vie tränar toppenfint i regi Nurmos, men är inte helt att lita på - Goop är inne i ett stim nu - och vi dubblar med hans årsdebuterande 9 Obi Degato.

Två kallblodslopp står på programmet - det första med en mer rutinerad samling - och det var svårt att skilja ut vilka man ska gå på - rankar dock upp en personlig favorit som vi tror gynnas av distansen och får utdelning snart 14 Sjö Vinn - med Örjan Kihlström idag - streckad på endast 6% - dessutom har vi feeling för 4 Lome Annar - Björn Goop upp (14%) - men loppet är öppet och vi garderar på rätt bra. Se även upp med 8 Moe Tjalve som gör debut i ny regi.

I det andra kallblodsloppet (V75-4) är lovande 4-åriga 2 Månlykke A.M streckad till hela 78% (med 6 starter i bagaget) - även om han gjort det bra, så är han fortsatt orutinerad. Vi har en rolig idé i loppet nr 11 Vertigo Knekten med Ulf Ohlsson som vi tror kan skrälla till 2%...

V75 Gävle Skärtorsdag 29 mars Joker tillsammans:

20 andelar 232 kr / andel

System 4640 kr 20 andelar 232 kr / andel

System  4640 kr

 

Mot Gävle....

 

Inget Vinnare- & Platsspel torsdag..

 

- men vi återkommer under torsdagen med speltips till Långfredagens V75 på Färjestad.

Resultat V86 Jägersro-Solvalla 28 mars...

Sex rätt på V86 efter två svaga kuskinsatser av Roger Malmqvist och Johnny Takter, spikarna åt fanders.

Desto bättre lycka med Örjan Kihlström som styrde in vinnarspelet till 6.75, nettot fina 2 875 kr.

 

Vinnarspelet till fina 6.75 gav klirr i kassan när Dagens TravBet besökte Solvalla under onsdagen.

Bra skrälldrag...

Dagens TravBet med bra skrälldrag inför V86.g

Onsdagens V86-omgång delas mellan Jägersro och Solvalla. Några riktigt öppna lopp öppnar upp för en bra utdelning och som vanligt spelar Dagens TravBet ett Jokersystem.

Tänk på att:  -många tränare har haft dåliga träningsförhållanden och är oroliga för formen. -att det nalkas finaler om ca tio dag. på Solvalla.

 

V86 Jägersro - Solvalla Joker tillsammans

Jokersystemet oreducerat 37 632/rad. reduceras med 66% till 12 768 rad.

System: 3192 kr     20 andelar á 160 kr/andel.

Vinnare- och Platsspel ligger ute!...

 

mot Solvalla...

 

Dagens TravBet varvar upp påskveckan med V64 Solvalla...

Dagens TravBet värmer upp inför V75 Spring Race med en V64-kväll på Solvalla...

Dagens TravBet värmer upp inför V75 Spring Race med en V64-kväll på Solvalla...

 

V64 Solvalla 27 mars Joker Tillsammans:

20 andelar 108 kr /andel

System:  2150 kr

 

 

Mot Solvalla...

Adlig Jackpot-bank på Mantorp...

Dagens TravBet litar på storfavoriten Nurmos Ädle Adel 2 Sir Ratzeputz i Guld - vi tror att man kan hitta bra utdelning ändå på om man har fullträff på denna Jackpotomgång på Mantorp 24 mars

Dagens TravBet litar på storfavoriten Nurmos Ädle Adel 2 Sir Ratzeputz i Guld (V75-3) - vi tror att man kan hitta bra utdelning ändå om man har fullträff på denna Jackpotomgång V75 Mantorp 24 mars. Vi låser i Diamant-spårtrappan (V75-2) på bästa stoet 12 Julia af Solnäs tillsammans med vår idé 5 Going Popp.

Två spelvärda A-hästar till 2 respektive 3 % hittar vi i lägsta klassen (V75-4) 12 Ironman Pellini - som trots tolftespår kan sätta nosen först med rätt rygg - samt icke-vinnaren som står rätt inne i Brons (V75-6) 7 Forecast - om vi ställt rätt prognos så kan han få utdelning på formen den här gången.

 

V75 Mantorp 24 mars Joker tillsammans:

20 andelar 226 kr / andel

System 4516 kr min 2 A-hästar och Max 1 C-häst

System: 4516 kr

 

mot Mantorp...

 

 

Nästa vecka laddar vi till V75 Spring Race - med final Romme Påskdagen

 

V75 Unionskamp på Momarken...

Dagens TravBet har inför dagens V75 med Unionskamp på Momarken klämt på de norska ekipagen i norska lopparkivet och funnit några bortglömda drag.

Singelstrecket på Joker Tillsammans hämtas dock från hemmaplan - vi tror att Nurmos-tränade 10 Sir Ratzeputz med Björn Goop sätter nosen först i Guldloppet Steinlagers Äreslöp (V75-6). Vi låser i inledningen på två svenska ekipage - favorittippat Björn Goop med egentränade 8 Heartbreaker V.S. samt Kolgjinis 1 Clemenza Am som tog ned Master Crowe senast på Halmstad.

Som norska miljondrag kan nämnas i V75-2 spurtstarka skimmelstoet  12 SJ's Victoria (2%), V75-3 smygdraget 1 Glazier's Support som gjort det bra 2 senaste i ny regi (3%), V75-4 tror vi mycket på 6 Will Prinsen som inte lyckades riktigt i Frankrike-starter, men vann norska Kallblodsderbyt i höstas - bara han går felfritt (5%) - ett stordrag i samma lopp Östfoldpokalen är 13 Sjö Odin nu i ny regi och tränar bra - kapacitet finns om han bara fått upp tävlingsgnistan igen (1%). Sista norska fyndet vi hittat är i avslutande långa Bronsloppet - 3 Elite B.R. har kanske inte övertygat på lång distans, men med rätt lopp kan han räcka (4%).

 

V75 Momarken 17 mars Joker tillsammans:

20 andelar  248 kr

System: 4960 kr

 

 

se även Vinnare & Platsspel  med fast odds från Leo Vegas/ Unibet.

 

Mot Momarken...

 

 

 

Stall Båths Etoile Mearas - spik of the week...

Dagens TravBet tog sig en "walk in the park" för att besikta banunderlaget inför kvällens V86 tävlingar.

Dagens TravBet tog sig en "walk in the park" för att besikta banunderlaget inför kvällens V86 tävlingar. Några minusgrader nu på morgonkvisten och det ser ut att bli bra förutsättningar inför kvällens tävlingar.

"Spik of the week" blir Svante Båths fina tjej Etoile Mearas i avd 4 som har sin årsdebut avklarad. Erik Adielsson Ulf Ohlsson tar tag i tömmarna och vi har fått bra rapporter fr stall Båth. Startsnabb och ett lopp innanför klänningen så tror jag på spets och slut.

 

V86 Solvalla-Åby 14 mars Joker tillsammans:

10 andelar 226 kr/ andel

System: 2256 kr

Minst 1 A-häst och Max 1 C-häst ELLER Minst 2 A-hästar och Max 0 C-hästar

 

Jag återkommer under kvällen och ger förslag på Vinnare- och Platsspel med fasta spelodds fr Leo Vegas eller Unibet.

 

....mot Solvalla

V75 Eskilstuna - bara att spika Zenit...

Dagens TravBet tar en dagstur till Eskilstuna och Sundbyholmstravet - stor favorit i Guld Mälarpriset där vi tror att Zenit Brick bara vinner... däremot finns motbud till de övriga 50%-arna på Joker tillsammans på Lilla ChansSystemet spikar vi emot i inledningen...

Dagens TravBet tar en dagstur till Eskilstuna och V75 på Sundbyholmstravet - stor favorit i Guld Mälarpriset - där vi tror att  5 Zenit Brick bara vinner... däremot finns rejäla motbud till de övriga större favoriterna (55 respektiv 53%)Joker tillsammans - och på  Lilla ChansSystemet spikar vi emot i inledningen...

Viktigt! Notera flera sena kuskändringar - varken Erik Adielsson eller Christoffer Eriksson kör idag på Eskilstuna.

 

V75 Eskilstuna Lilla ChansSystemet:

Lilla ChansSystemet eskilstuna 10 mars med Dagens travBet  720 rader 360 kr

720 rader  360 kr

_________________________________________________________________________

V75 Eskilstuna Joker tillsammans:

20 andelar 241 kr / andel

System: 4816 kr

 

Vinnare & Platsspel spelas hos Leo Vegas...

 

mot Sundbyholmstravet...

 

Årets första fartfest på Halmstadtravet?...

Dagens TravBet beger sig till Halmstad-travet där det vankas en ovanligt jämn V75-omgång med idel rykten om skoryck och jänkarvagn på.. Det kan skramla till rejält denna lördag och vi tar ställning på Joker Tillsammans i Guld och Brons...

Dagens TravBet beger sig till Halmstad-travet där det vankas en ovanligt jämn V75-omgång med idel rykten om skoryck och jänkarvagn på.. Det kan skramla till rejält denna lördag och vi tar ställning på Joker Tillsammans i Guld och Brons - i Guldloppet spikar vi 1 Jairo efter en walkover från favoriten 8 Sorbet (struken lördag). I Brons har vi strong feeling för fine  4 Erik Sting - det är dags för repris på vinsten från Kalmar näst senast över kort distans...

Lilla ChansSystemet spikar vi samma denna gång och tar med några roliga kantbollar. I roliga sto-trappan (V75-4) är Nurmos-tränade 12 Ile Saint Louis extremt bortglömd från sitt 12:e spår (dock nedstruken ett hack nu!) - detta är också lördagens stenklara drag som  Vinnare- och Platsspel.

 

V75 Halmstad ChansSystemet:

960 rader 480 kr

960 rader  480 kr

 

_________________________________________________________________

 

V75 Halmstad 3 mars Joker Tillsammans:

20 andelar  241 kr/andel

System:  4820 kr

 

mot Halmstadtravet ...

 

Iskall Solvalla-tisdag med många strykningar...

Dagens TravBet tar på sig långkalsongerna och besöker ett kylslaget Solvalla.

Dagens TravBet tar på sig långkalsongerna och besöker ett kylslaget Solvalla. Många strykningar stör när många av ekipagen har svårt att ta sig fram i vinterhalkan.

V64 Solvalla 27 feb Joker Tillsammans:

10 andelar 297 kr / andel

System: 2968 kr

 

 

mot Solvalla...

 

Vinnare & Platsspel utgår.

 

Kallt i Sundsvall -17...

Dagens TravBet på väg till ett kallt Bergsåker minus sjutton....

Dagens TravBet på väg till ett kallt Bergsåker minus sjutton....

 

Extra V75 Bergsåker 25 feb Joker Tillsammans:

10 andelar  197 kr / andel

System 1968 kr

 

 

mot Bergsåker...

 

Se även Vinnare- & platsspel med fasta odds...

V75 Champions ska krönas på Solvalla...

Dagens TravBet gillar upplägget när Solvalla kör V75-omgång med flera lopp för att kröna V75 Champion-kusk - tyvärr dock ej samma chans för alla kuskar - då det inte anmälts fullt i två av loppen - Synd...

Dagens TravBet gillar upplägget när Solvalla kör V75-omgång med flera lopp för att kröna V75 Champion-kusk - tyvärr dock ej samma chans för alla kuskar - då det inte anmälts fullt i två av loppen - Synd... Lärlingarna gör upp om titeln i ett lopp.

Intressant spelomgång där vi kan få en rolig lördag även med lilla ChansSystemet om våra idéer håller - med flera intressanta rysare med smygform och/eller kuskplus. Vi kör hårt med två singelstreck denna omgång på Joker Tillsammans.

V75 Champions Solvalla 24 feb Joker tillsammans:

20 andelar 235 kr/andel

4686 kr  spelas i 20 andelar Joker tillsammans 235 kr per andel

System: 4686 kr

************************************************************

V75 Champions ChansSystemet:

ChansSystemet på 768 rader kostar 384 kr med Dagens TravBet Solvalla V75 Champions 24 februari 2018

System: 384 kr

 

mot Solvalla ...

 

Vinnare- & Platsspel med fasta odds ...

 

 

Tisdagstrav på Solvalla med en "Dynamit-spik"...

Dagens TravBet har hittat en spännande lösning på tisdagens V64 på Solvalla den 20 februari...

...

V64 Solvalla 20 feb Joker tillsammans:

10 andelar 218 kr

Joker tillsammans med Dagens TravBet 10 andelar 218 kr

System: 2172 kr

 

Mot Valla Krog....

V75 Jackpot-fläktar med "Sydanvind" på Axevalla...

Dagens TravBet filar på Jackpot-systemet till V75 Axevalla 17 februari - Staket-stoet Southwind Feji vinner på nytt...

Dagens TravBet filar på Jackpot-systemet till V75 Axevalla 17 februari - Staket-stoet Southwind Feji vinner på nytt...

 

V75 Axevalla Jackpot Joker tillsammans:

20 andelar  235 kr / andel

System: 4692 kr

 

 

mot Axevalla...

 

 

Vinnare & Platsspel - utgår lördag pga för låga odds på våra spelidéer